Sign In

x
#

AUSTRALIA’S 2014 SOUNDWAVE FESTIVAL

A fost infiintata in toamna anului 1992 de catre Romeo Radu.

Mostenind calitatile muzicale de la parintii lui, tatal chitarist si solist iar mama solista muzica usoara si populara, le-a perfectionat urnand liceul de muzica unde a studiat in paralel chitara clasica, pian si canto, capatand mai multa rutina muzicala la nenumarate evenimente alaturi de cei mai renumiti artisti ai vremii respective si diverse formatii nunta bucuresti ploiesti

Trupa ofera servicii muzicale live oricarui tip de eveniment public sau privat: nunta, botez, aniversare, petrecere privata, petrecere firma, cocktail-uri, team-building-uri, receptii si orice tip de eveniment important din viata dvs.

Din repertoriul lor nu lipseste nici un gen muzical. Impreuna canta muzica lautareasca, folclor autentic, populara, disco romanesti sau straine, muzica usoara romaneasca-internationala, tangouri, valsuri, orientala, greceasca, latino, rock`n roll, imbinandu-le cu succes pentru ca sunt etichetate  unele dintre cele mai bune formatii nunta bucuresti ploiesti. Experienta fiind unul din atuuri.

Formatia raspunde la solicitari in: Ploiesti, Prahova, Bucuresti, Targoviste, Buzau, onorand si cereri din alte orase ale Romaniei si nu numai. Pentru ca muzica lor sa sune mai mult decat profesional vin insotiti de un inginer de sunet impreuna cu scule profesionale si echipamente de ultima generatie definind o sonorizare exemplu a evenimentelor, creand arta sunetului perfect si anume: Maestria artistului si frumusetea redata, cu cel mai fidel sistem amplificat facand diferenta pe scala clasamentului formatii nunta bucuresti ploiesti. Sunetistul are grija ca aceste atuuri sa nu se piarda

Impreuna au onorat peste 1200 evenimente, nunti, botezuri, petreceri si aniversari, dedicandu-se in totalitate evenimentelor festive din viata dvs. reusind sa va emotioneze, sa va incante, fiind in acelasi timp o prezenta vie ce va simte cu finete si profesionalism trairile momentului pentru ca empatia este calitatea unei formatii veritabile si nicidecum un laptop sau orice alt sistem electronic nu ar putea-o substitui.

Admin September 30, 2013 2:00 AM